Vain elämää, ei sen enempää..

lauantai 4. elokuuta 2012

Ainut laatuaan.

Ristiäiset takana päin ja tyttäremme sai nimekseen Inariina Hilla Annikki! Ja on siis ensimmäinen Inariina ainakin suomessa. Mutta tuskimpa muualtakaan maailmasta löytää Inariina nimistä henkilöä :D 
Tämän pitempää en kerkeä kirjoittamaan tällä kertaa mutta huomenna voisin yrittää keretä kirjoittamaan enemmän meidän kuulumisia! :) 


10 kommenttia:

  1. Lausutaanko tytön nimi siis Ina-Riina vai Inari-Ina? :)

    VastaaPoista
  2. Onpas jännä ja ihana nimi! Mukava, että meni läpi, kun on varmasti ainut laatuaan :) Sanotteko ihan koko ajan Inariina vai onko tullut jo lempinimeä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noo on muutamia lempinimiä tullut jo, mutta mä en ole vielä oikein oppinut puhumaan Inariinasta joten mä kutsun viel vauvaksi :D

      Poista
    2. :D Mullaki meni jonkin aikaa ennen kuin opin sanomaan Linnea, vaikka nimi olikin valittu paaaljon ennen syntymää. Oli niin hassua sanoa nimellä :)

      Poista
    3. Noo enköhän minäki joskus opi! :D

      Poista
  3. Voi että, aivan ihana nimi :D tosi hauska mut myös kaunis, pidän! :) Meilläkin on jo nimi meijän pojalle jonka LA 13.11.2012 mut koska pidetään se salassa ristiäisiin asti ni mua jännittää et mitä reaktioita se sit herättää! vaikka ei sillä oo siis väliä kun pääasia et meidän mielestä se nimi on hyvä mut vähän stressaa jo nyt kumminkin :D Kiva blogi sulla!! :) Ihanaa syksyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mullakin jännitti alkuunsa et miten ihmiset suhtautuu Inariinan nimeen, mut pääasia että itse siittä tykätään :)
      Kiitos, ja mukavaa syksyä sinullekin! :)

      Poista