Vain elämää, ei sen enempää..

tiistai 2. lokakuuta 2012

Paluu sosiaaliseen elämään.

Vihdoin se tapahtui! Nimittäin me saatiin aikaseks korjauttaa meidän läppis. Laskeskeltiin, että tulee halvemmaksi tässä vaiheessa viel korjauttaa ku ostaa uusi. 
Eiliseksi oltiin tilattu joku tietokonenörtti Helpsonilta kattoo meijän konetta, puolentoista tunnin työn jälkeen oli ihanaa kuulla että kone taas pelittää. Nyt sit kauhulla odotellaan laskua joka sujahtaa postiluukusta joku päivä. 
No kuitenkin, nyt kun kone toimii niin sehän tarkoittaa sitä, että pystyn useammin kirjoittelemaan ja laittamaan kuviakin näihin postauksiin. Oon niin innoissani että tekis mieli vaan nyt koko ajan kirjottaa ja laittaa kuvapostauksia kesältä :) Täytyy kuitenkin nyt odottaa hetkeä, että lapset antaa mulle semmoiseen aikaa.

No kuitenkin. Me ollaan nyt kuljettu lasten kanssa sellaisessa Majakka-ryhmässä, jonka järjestäjänä toimii Perhetyö. Neuvolassa meille siittä kerrottiin, ja minähän innostuin kun kuulin, että se on kaksi kertaa viikossa ja sehän tarkoittaa sitä, että mä pääsen ulos täältä asunnosta, koska muuten mä en saa aikaseks tehä mitään järkevää muuta ku olla vaan. 
Siellä Majakassa on kivaa kun siellä käy muitakin, jollain tapaa, samassa tilanteessa olevia perheitä. Kivaa tutustua uusiin ihmisiin! :) 

Tuon Majakan vetäjä huomasi viime viikolla yhden erittäin oleellisen asian, jota kukaan muu neuvolantäti tai lääkäri ei ole Jarossa huomannut. On kyllä ihmetelty sitä Jaron puheenkehitystä, kun niitä sanoja ei niin kauheasti tule vaikka yritys onkin ollut kova jo pitkän aikaa, mutta kukaan ei ole siihen milläänlailla (ainakaan vielä) puuttunut. 
Mut tää nainen alkoi ihmettelemään, että miten ihmeenlailla Jaro oikeen juo kun iso osa valuu rinnuksille ja muutenkin se vaikuttaa niin hankalalta. Hän alkoi sitten puhumaan, että jos Jarolla on kielijänne liian lyhyt. Se vaikuttaa siihen juomiseen, kuolaamiseen ( Jaro kyllä kuolaa paljon mut on ajateltu että se johtuu hampaista) ja ennen kaikkea siihen puheen kehitykseen kun. kieli ei liiku niin paljo mitä tarvis. 
Jarolla on neuvola-aika 18.10 niin siellä sitten katsellaan tarkemmin :) 

Illalla kirjoittelen vähän lisää ja yritän saada aikaiseksi jonkun kuvapostauksenkin! :)
Lukijat, kertokaa mulle mistä te haluutte mun kirjottavan. Mulla loppuu ideat! :D 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti