Vain elämää, ei sen enempää..

lauantai 15. kesäkuuta 2013

kesä kesä kesä!

Heippa! 
No enhän mie jaksanu sitten enää alkaa toista postausta kirjoittelemaan, kun uni vei voiton. No nyt kuitenkin olen istumassa tässä koneen ääressä ja aloittelen kirjoittamaan postausta meidän kesäsuunnitelmista samalla kun taustalla soi Anssi Kela. Mä en ymmärrä itseäni, ennen en voinut sietääkään Anssi Kelaa. Ääni tuolla miehellä on ollut aina niin yhtä ihana mut muuten en vaan oo tykänny sen biiseistä, mut nyt, nyt mä en muuta kuunteliskaan!? No ehkä se on tää kesä :) 


KESÄ. 
Mä oon niin kesästä tykkäävä ihminen kun voi vaan olla! Mikä onkaan ihanampaa kun mennä kesällä mökin rantaan heittelemään virveliä ja toivoa saavansa jonkun kivan kokoisen kalan josta voi sitten itse valmistaa ruokaa? 
Mikä on ihanampaa kun pakata kimpsut ja kampsut veneeseen ja lähteä järvelle katteleen, että mitä siellä näkyy ja ehkä pystyttää sen teltankin jonnekin suojaisaan saaren poukamaan ja nautiskella illasta nuotion ääressä? 
Mikä onkaan ihanampaa kun yötön yö, kun ei tarvitse huolehtia, että on varalamppuja kotona jos sattuukin lamppu palamaan ja sitten elelläänkin pimeässä seuraavaan päivään. 
No okei, on talvessakin omat hyvät puolensa ja siittä tulikin mieleeni, että voisin tehdä postauksen viime kevään upeimmasta päivästä! 

Niin ne kesän suunnitelmat! Heinäkuu on ihana, en malta oottaa! Sillon tapahtuu niin monta hyvää asiaa! Nimittäin heinäkuun lopulla, tarkemmin viikolla kolmekymmentä. Silloin on nimittäin taas se aika vuodesta, että kaikki entiset ja nykyiset ivalon nuoret on ivalossa, tai no ainaki suurin osa! On nimittäin Watercross-viikonloppu. Viime vuotisesta vesicrossi viikonlopusta teinkin oman postauksensa, siihen pääset klikkaamalla TÄTÄ!
Samaisen viikonlopun sunnuntaina tänne tulee esiintymään mun aivan lemppari artisti, CHEEK! Aivan uskomatonta, siis Ivaloon, Oikeesti!! 
Elokuun alussa on taas se aika vuodesta, jolloin lähdetään mökkilomalle peten vanhempien ja isovanhempien kanssa, niin kivaa! Tänä vuonna mitä ilmeisemmin joko Ylläkselle tai sitten Pyhälle. Ollaan parina viime vuotena oltu Pyhätunturilla ja mä oon niin rakastunut siihen paikkaan, voisin vaikka muuttaa sinne! :)
Ollaan myös suunniteltu, että jos alkusyksystä päästäisiin käymään etelä-suomessa ja samalla päästäisiin sitten myös risteilylle lasten kanssa. Lisäksi on suunnitteilla ulkomaanmatka Espanjaan, heti kun rahatilanne antaa sen verran periksi :)

Ensi viikonloppunahan on sitten jo juhannus. Uskomatonta että tulee jo vuosi siitä kun saatiin meidän pieni prinsessa syliin ensimmäistä kertaa :') 
Loppuun vielä muutama uusi kuva nyt kun löysin sen johdonkin.



Heidin ja Emman kans ulkoleikkejä! 

Jaron lemppari, punaset pallot ;) myöskin emma tykkää! 

1 kommentti: