Vain elämää, ei sen enempää..

keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Tammikuu

No niin. Nyt kun mulla on hieman tässä aikaa ennen kun pitää alkaa nukkumaan, niin ajattelin tulla kirjoittamaan hieman kuulumisia ja nyt saan lisättyä jo taas kuviakin pitkästä aikaa :) Tää tammikuu(kin) on ollut hieman hiljaisempi kuukausi postauksista. Mulla on nimittäin ollut niin kiire koko kuukauden, vain ja pelkästään tän muuton takia, nimittäin 300km ei oo mikään pikku homma muuttaa. Meillä on vieläkin osa tavaroista Rovaniemellä ja nyt tällä viikolla tarvis lähteä hakemaan ne sieltä. Ilman omaa autoa se on hieman hankalaa, kuten arvata saattaa. No mutta eiköhän kaikki järjesty sen suhteen, onhan ennenkin järjestynyt. 

Mulla ärsyttää omalla tavallaan tää meijän nykynen asunto; vanha ku mikä ja melko huonokuntonen kerrostalokolmio. No mitä muutakaan voi odottaa kunnan asunnoista? Tästä ei jotenkin vain saa kauhean kodikasta, ja mulla ei yhtään nappaa vihreät kaapin ovet eteisessä ja makkarissa.. No onneksi tässä on kuitenkin kaukolämmitys niin ei tule niin kauheat sähkölaskut, täällä on siis tosi kallis sähkö ja sähkönsiirto! Jotain positiivista siis. :)

Jaro on ainakin ollut kauheen tyytyväinen tähän muuttoon kun se on päässyt mummolaan (mun porukoille) yökylään nyt useammin kuin ikinä ennen. Tuntuu, että Jaro ois siellä paljon mieluummin kuin kotona. Asiaan varmaan suuresti vaikuttaa sekin, että mummolassa Jaro saa täyden huomion vain itseensä, mutta kotona on Inariinakin jonka tarvii saada myös huomiota. No eiköhän tuokin "mummola huuma" mene jossain vaiheessa ohi :) 

Vaikka alkuun pelkäsinkin, niin viihdyn täällä paljon paremmin kuin Rovaniemellä. Täällä näen päivittäin kavereita ja on paljon enemmän tekemistä kuin roissa. Oon nyt suunnitellut aloittavani taas pitkästä aikaa rakkaan harrastuksen; uinnin. Asutaan ihan uimahallin vieressä niin on helppoa tuo kulkeminen sinne talvellakin :) 

Aiemmassa postauksessa kirjoittelin siittä Jaron kielijänteestä, silloin siis epäiltiin, että se on liian kireä. No joulukuun lopulla kun Jarolla oli lääkäriaika tuon asian suhteen, todettiin, että se on todellakin aivan liian kireä ja sen vuoksi Jaron puhekin on viivästynyt. Nyt sitten odotellaan aikaa LKS:sään, että tuo kielijänne operoidaan. 
Inariinakin kasvaa ja kehittyy kovaa vauhtia. Melkein on neiti oppinut jo konttaamisen salat, vielä kun oppisi ottamaan kädetkin mukaan ettei aina kaatuisi kasvoilleen :)

Tämmöistä meille tällä kertaa. Tein tosiaan uuden vuoden lupauksenkin; lupasin itselleni, että alan kirjoittamaan tänne aktiivisemmin, mutta ainakaan se lupaus ei ole vielä toteutunut.. Tässä vielä muutama kuva loppuun :) 



JARO 2-VUOTTA




RAKKAUS 





Ps. Kiitos kaverini, oon jäänyt totaaliseen koukkuun facebookkiin, ja sielläkin vain yhteen peliin; 
Candy Crush Sagaan! OMG! :D




5 kommenttia:

  1. Vitsit, mulla on ihan kauhia ikävä koko teijän poppoota! täytyy kyllä nähdä sitten kun ootte täällä rollossa käymässä.. (ai niin mekin saatiin meijän audi kuntoon :D) terkkuja sinne teille kaikille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt kun teillä on autokin kunnossa, niin tervetuloa kylään! ;)

      Poista
    2. Täytyy kattoaa jos tässä tultaisiin käymään jokukerta ko onn rahatilanne kunnossa :)

      Poista
  2. Ihana ku laitoit kuvia ikävää helpottamaan! :) Ei olis onneks enää monta päivää ni rymistellään teille tsekkaamaan uus koti..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja mekin päästään tutustuun teijän vauvaan, vihdoinkin! <3

      Poista