Vain elämää, ei sen enempää..

perjantai 1. maaliskuuta 2013

a..åg b vvh

Otsikko on tällä kertaa Inkun suunnittelema ;)

Vihdoin ja viimein ollaan saatu muutto suoritettua kokonaan! Keskiviikkona käytiin peten kanssa vielä viimeinen lenkki Rovaniemellä, tekemässä loppusiivous ja hakemassa viimeiset tavarat, joita ei ollutkaan ihan niin vähän mitä aluksi oltiin kuviteltu.. No mutta onneksi saatiin kuitenkin kaikki pakattua autoon ja tuotua Ivaloon. Tällä hetkellä ne on pinottuna eteiseen, sillä eilinen päivä mulla meni oksennellessa ja petekin on ollut nyt tosi paljon töissä niin ei olla vielä keretty käymään niitä läpi. Ihanaa, että nyt ei tarvi stressata enään tuon rollon asunnon kanssa ja saa keskittyä rauhassa sisustamaan tätä uutta kotia pikkuhiljaa. :) Ja siinä hommassa ollaan päästy jo ihan kivaan alkuun, ainakin huonekalujen suhteen. Nimittäin tammikuun lopulla ostettiin uus sohva, ja tiistaina käytiin ostamassa aivan ihana senkki! Oon halunnut just tollasta senkkiä jo pitkään mut aiemmin ei oo rahatilanne antanu periksi hommata sitä (eikä oikeestaan ois nytkään, mut oli niin hyvässä tarjouksessa). Laitan kuvia heti kun saan kuvat siirrettyä kamerasta koneelle :)

Pete tekee kahta työtä nytten. Päätyönään hän on henkilökohtaisena avustajana ja lisätyönä vetää karaokea muutamana päivänä viikossa. Paljoa ei nykyään keretä näkemään mutta onhan se kivaa että saadaan nyt kerättyä rahaa hieman säästöönkin. Ollaan suunniteltu että jos kesällä/syksyllä lähdettäisiin vihdoinkin häämatkalle! Mulla haluttas kauheesti lähteä Roomaan tai Pariisiin, mutta näillä näkymin ollaan ottamassa lapsetkin mukaan, niin nuo paikat vois olla kyl sellasia että haluisin sinne ilman lapsia, että sais ihan kaikessa rauhassa ja hiljaisuudessa kierrellä kaikkia nähtävyyksiä :) Mutta ollaan mietitty, että Turkin Alanya voisi olla sellainen kiva paikka tai jonnekkin päin Bulgariaa. Onhan nuita vaihtoehtoja ja onneksi ei vielä tarvitse päättää matkakohdetta :) Mulla vaan kauheesti jännittää lentäminen, en oo nimittäin ollut koskaan(!!) lentokoneessa.. 

Lapset ovat nykyään mitä parasta seuraa toisilleen, saattavat välillä leikkiä yli tunninkin omassa huoneessaan keskenään. Ja Jaron mielestä Inariina ei saisi enää edes nukkua päikkäreitä, kun silloin ei ole leikkikaveria. 
Ja loppuun vielä muutama valokuva! :) 








2 kommenttia:

  1. Voi vitsiläinen ko mulla tulee ikävä ku näitä kuvia kattoo.! Mutta! Tanttararanttararaa me tullaan sinne vauvan kanssa KOKO ens viikoksi :) Päätin, että mun on ihan tervettä nähä välillä ihmisiä ja aattelin repasta ku pääsen kerta porukoitten kyydissäki..

    VastaaPoista