Vain elämää, ei sen enempää..

sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Ihana viikko tulossa!

Nyt voin sanoa, että mulla ois oikeesti niiiiiin paljon aiheita mistä haluaisin kirjoittaa omia mielipiteitä, mutta koska en halua loukata kenenkään tunteita, niin jätämpä kirjoittamatta. Ehkä ilmaisen mielipiteeni näihin aiheisiin joskus, kun on kulunut hieman aikaa. 
Nyt voisin kuitenkin kirjoittaa hieman ensiviikon suunnitelmista! :)

Mun hyvä ystävä on tullut reiluksi viikoksi nyt Ivaloon porukoittensa luo ja hänen kanssaan ollaan suunniteltu vaikka ja mitä: 

  • Saariselälle pulkkamäkeen
  • Angry Birds Activity Park testaamaan
  • Leipomista
  • Leffailtaa 
  • Jotain puhetta oli myös jos käytäisiin Saariselällä kasvohoidossa (oisko aika luksusta! En oo nimittäin koskaan käynyt!) 
  • Ja paljon, paljon kaikkea muuta!
Tiistaina Saariselälle tulee esiintymään Jukka Poika! Sinnehän on ilman muuta pakko päästä, vaikka viime kesänä kävinkin ko. artistin keikalla Ivalossa, MUTTA voi vitsit, eihän tätä voi missata! Sinne siis Rosan kanssa! :)
Heidin ja Emman kanssa ollaan suunniteltu pääsiäiseksi mökkireissua meijän mökille Nellimiin. Ois niin mahtavaa päästä hetkeksi pois "sivistyksestä", paikkaan jossa ei ole sähköjä ja vesikin tulee muutaman kilometrin päässä sijaitsevasta lähteestä. Mä niiiiin rakastan sitä paikkaa, onhan se sentään isäni kotipaikka! Siellä saa olla miten huvittaa ja tehä mitä haluaa, kelkkailla, pilkkiä, paistella makkaraa nuotiolla ja vaikka mitä muuta. Miten kivaa siellä ois lapsillaki touhuta ilman että tarvitsee varoa autoja ja naapurin valittavia mummoja! 






Kirpparilöytö tuo Jaron pipo! Uusi, hintaa 2e! 
Kuten kuvista saattaa huomatakkin, olen ladannut koneelle kuvanmuokkausohjelman, Picasan. Vähän on vielä hakusessa, että kuinkas se oikeen toimiikaan, vaikka se onkin helppokäyttöinen ja suomenkielinen! :D Pikkuhiljaa olen kokeillut muokata kuvia ja oon kyl todennut, että on ihan älyttömän fiksu keksintö tollanen ohjelma! Noista kuvista saa paljon parempi laatuisemman näköisiä kun pikkasen muokkaa kontrastia ja muuta sellaista. 
Meijän tarvisi kyllä nyt ruveta hommaamaan kunnon kameraa ja mielellään vielä järkkäriä. Ehkä se vois sit olla se seuraava hieman kalliimpi sijoitus :)

Mutta näihin kuviin ja tunnelmiin haluan toivottaa hyvät yöt! Mä lähden nyt kattoon leffaa ja odottelemaan, että pete pääsee töistä! :)

2 kommenttia:

  1. No unohit Meän viikonloppu suunnitelmat!! :DD <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi apua unohdin ihan kokonaan! onneksi se tuli nyt ilmi tästä sun kommentista! :D

      Poista