Vain elämää, ei sen enempää..

tiistai 19. maaliskuuta 2013

Pientä pinta"remonttia"

Löydettiin paikallisesta krääsäkaupasta pari kivaa seinätarraa. 
Ajattelin, että saan niitä rauhassa laittaa seinille kun lapset on päikkäreillä ja pete töissä, mutta eiköhän Inariina herännyt heti pian sen jälkeen kun olin alkanut liimailemaan ensimmäistä tarraa. No onneksi Inariina oli niin haltioissaan tuosta hommasta, että hän ei paljon kerennyt muuta tekemään kun istumaan paikoillaan ja katsomaan, että mitäs se äiti nyt oikeen touhuaa. 
Näissä kuvissa näkyy nyt myös se senkki tai lipasto tai mikä ikinä onkaan, mikä ostettiin silloin kuukaus sit takaperin. Alkuperäinen hinta tuolle oli 269e, mutta me saatiin se 199 eurolla kun se oli viimeinen (malli)kappale ja sitä ei edes valmisteta enään. Oon kyllä hyvin tyytyväinen tuohon ostokseen ja on se kyllä jokaisen pennin arvoinenkin :) Myös uusi sohva esiintyy kuvissa.Se maksoi muistaakseni 499e! 
Toiselle tarralle oli kauheen hankala keksiä mitään paikkaa kun tässä meijän asunnossa on oikeasti niin tyhmästi suunniteltu seinän paikat ettei oo tosikaan.. 
Mutta sitten huomasin, että se sopii tuohon sohvan takaiselle seinälle kuin omiaan kun tuo seinä näyttäisi muuten niin autiolta. 
Olin juuri aloittanut tarran laiton seinälle kun Jaro juoksi huoneestaan kauheella vauhdilla katsomaan, että mitä tapahtuu. Ja voitte vaan kuvitella kuinka hankalaa oli laittaa tuo tarra paikoilleen kun Jaro roikkuu jaloissa kiinni ja haluisi niin kovasti pienillä kätösillään tulla auttamaan. 
Vihdoin kun tarra oli paikoillaan, huomasin ettei se sovikkaan siihen. Tai en mä tiiä. Mun mielestä se näyttää kauheen tyhmältä kun nuo oksatkin on miten sattuu tuossa rungossa. No saa se nyt siinä olla sen aikaa, kunnes löydän tuohon seinälle nätimmän seinätarran tai miksei vaikkapa joku isompi tauluki voisi olla kiva! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti