Vain elämää, ei sen enempää..

lauantai 9. kesäkuuta 2012

Äidin vapaapäivä

Koti on tyhjä, ja on erittäin hiljaista. Mitään muuta ääntä ei kuulu, kuin tietokoneen hurina. Tämä johtuu siis siitä, että pete otti Jaron tänään töihin mukaansa muutamaksi tunniksi, että saisin levätä rauhassa. Uskon kuitenkin, että kun tästä tietokoneen edestä nousen niin alan siivoamaan. Nyt kun se on kerrankin mahdollista, ilman että Jaro on kaverina auttamassa :) Tosin ei siinä, kyllähän Jarosta on apuakin siivoamisessa kun hän keräilee omat lelunsa omille paikoilleen ja harjaa ja imuriakin käyttää erittäin omatoimisesti, välillä vähän liiankin :) 
Mutta siltikään Jaro ei jaksa kauaa keskittyä siivoamiseen, vaan jossakin vaiheessa kyllästyy ja alkaa leikkimään ja samalla sitten levittää ne lelutkin ympäri asuntoa. 

Mutta tänään ei. Tänään mä saan rauhassa tiskailla, imuroida, pestä lattiat ja pyykätäkin, eikä mulla ole mikään kiire. Voin välillä jopa istahtaa sohvalle teekupposen kanssa ja katsoa rauhassa telkkariakin, eikä Jaro ole mua heti kiskomassa ylös sohvalta leikkimään. 
Tuntuu niin hassulta jo pelkkä ajatuskin siitä, että voisin mennä vaan makuuhuoneeseen sänkyyn peiton alle ja nukkua pienet päikkäritkin, ilman Jaroa. 

Sitten kun olen saanut siivottua niin ajattelin lähteä käymään kirpparilla pitkästä aikaa. Jatkuvien supistusten vuoksi en oo pahemmin nyt voinut liikkua oikeen missään mut nyt mietin, että jos hitaasti kävelisin ja välillä istuisinkin jossakin penkillä niin ehkä uskaltaisin lähteä hissuksiin sinne kirpparille samoileen. 
Mut saa nyt nähdä, nyt jo on pelkästään istumalla tullut muutamia tosi kipeitä supistuksia. Että voi olla että kaikki suunnitelmat jää toteuttamatta ja lepäilen vaan :) 

Enkä tässäkään kuvassa omista mustaa silmää
 vaan tuo johtuu kamerasta tai sit se on joku varjostus :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti