Vain elämää, ei sen enempää..

tiistai 24. huhtikuuta 2012

Jaron 1.5 v neuvola

"Ihana touhupoika. Kasvaa hyvin. Hyvällä ruokahalulla syö, maitoa juo. Hampaita harjaillaan. Kiipeilee, kävelee. Motorisesti ketterä poika. Sanoja muutamia, ohjeita ymmärtää, potalle harjoittelee. Omatahtoinen!" 
Näin tuli Jaron neuvolakorttiin lukemaan tänään neuvolassa :) ja laitampa vielä ne poitsun uudet mitatkin 10,95kg & 82cm, py 49,1 cm! 

Neuvolassa meni hyvin, vaikka se aika olikin juuri sopivasti päikkäriaikaan, mutta onneksi Jaro oli sen verran väsynyt että meni jo ennen 11 päikkäreille niin kerettiin syömäänkin ennen lähtöä :) 
Samalla oli mullakin tosiaan masukin neuvola, kaikki kunnossa ja painokaan ei ollut onneksi noussut vaan tippunut reilu puoli kiloa kahdessa viikossa :) nyt mulla on yhteensä tippunut paino tän raskauden aikana yli 10kg!! oon niin tyytyväinen itseeni että oon pystynyt oleen enimmäkseen ilman herkkuja vaikka kovasti niitä on välillä mieli tehnytkin :) No nyt lupasin itselleni että tänään saan vähän herkutella, joten odottelempas tässä juurikin miestä kotiin kun se lähti hakemaan kaupasta jätskiä, nam :) 

Kaikki on niin helppoa nykyään Jaron kanssa ku sille on tullu se tietty päivärytmi, ennen iltasin Jaro saattoi valvoa 23-24 asti eikä millään suostunut nukahtamaan vahingossakaan ennen sitä. Nykyään Jaro nappaa tyynyn mukaansa ja lähtee makkariin suuntaamaan jo klo 20 paikkeilla, niin mukavaa kun saa peten kanssakin vietettyä kaksistaan muutaman tunnin ennen nukkumaan menoa :) 

Unohdettiin muuten soittaa sinne isännöitsijälle tänään, no jos huomenna sitten :)

tässä kaikki tältä erää, minä kiitän ja kuittaan ja lähden sohvan nurkkaan nauttimaan jätskistä!! 

Tämä tässä ei tosin ole minun jäätelö, vaan googlesta nappasin ;) 

2 kommenttia:

  1. ihana blogi :)

    - http://kixi-w.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. thänks! sunkin blogi vaikutti mielenkiintoiselta joten taidan alkaakin lukijaksi! Onnea loppuodotukseen! :)

      Poista