Vain elämää, ei sen enempää..

perjantai 20. huhtikuuta 2012

Kesä on jo ovella

Eilen illalla kun kirjoitin tuon postauksen ja kerroin meidän mukavista suunnitelmista, kun miehelläkin oisi tänään vapaapäivä. 
No aamulla vähä ennen ysiä mies sitten hälytettiin kuitenkin töihin. Että sinne meni se kiva päivä.

No mutta onneksi tässäkin päivässä on jotain positiivista, kuten jo aiemmin olen kirjoittanut niin meille tulee tänään uusi sohva. Mä ooon niin odottanut tätä päivää kuin kuuta nousevaa. 
Tosin nyt kun mies joutui töihin, niin on pieni ongelma; Mitenhän ihmeessä mä saan yksin sen sohvan tuotua tänne meijän asuntoon, neljänteen kerrokseen? :D no tarvii toivoo et mies sen verran pääsis töistä käymään tässä kotosalla että sais sen sohvan tuotua tänne ylös edes.

Päätin että me pidetään kuitenkin Jaron kanssa tänään kiva päivä, kun Jaro herää päikkäreiltä. 
Sinne kirpparille ainakin lähdetään katselemaaan ja ehkä ostelemaankin, jos vain löytyy jotain "uutta" ja kivaa :) Ja sitten kun on vielä näin nätti ilma, täällä paistaa siis aurinko ihan pilvettömältä taivaalta ja lämpömittari näyttää vaikka kuinka montaa plus-astetta, niin lähdetään puistoon temmeltämään :) aijai... 


Löysin tällaisen kivan kevät-kuvan Googlen ihmeellisestä maailmasta ja ajattelin laittaa vähän väriä tähän postaukseen ettei näyttäs niin tylsältä :)


Aurinkoista perjantai päivää kaikille!! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti