Vain elämää, ei sen enempää..

torstai 19. huhtikuuta 2012

One day

Tuntuu siltä että päivät menee ihan muutamissa silmänräpäyksissä ohi. 
Katsoin kelloa edellisen kerran puoli kolmen paikkeilla päivällä ja ajattelin että joo, mies pääsee kohta töistä kotiin ja sitten lähetään kauppaan ja sen jälkeeen aijon ottaa omaa aikaa ja käyä vaikka sitten yksikseen kävelyllä.  
Seuraavaksi havahduin siihen että salkkareitten lopputunnari jo soi.
Siinä vaiheessa aloin miettimään että oonko mä oikeesti saanu mitään aikaseksi koko päivänä. No okei joo, pyykkiä oon tietenki pessy ja siivoillu mut se on jokapäiväistä  arkipäivää, mutta että jotain erilaista ja "uutta". Vaikka sitten sitä kävelyä yksikseen, ILMAN rattaita ja Jaroa. Se on oikeasti jo tosi luksusta. 

No huomenna tehään jotain "normaalista" poikkeavaa, kun miehellä on vapaapäivä. 
Käytiin maanantaina ensimmäistä kertaa tuolla keskustan neuvolan avoimella päiväkodilla, ja voi jessus Jaro oli innoissaan, joten meinattiin huomennakin mennä siellä käymään. 
Maanantaina siellä oli järjestetty maalaamista lapsille, no eihän Jaro kauaa malttanut maalailla kun uudet kaverit ja lelut odottivat, mutta kyllä me saatiin semmonen hieno Jaro-picasson maalaus kotiinkin asti. Siihen kun löytäisin vielä sopivat kehykset niin laitan sen seinälle, oli se sen verran upee :) 
Laitan kuvaa siittä ja kaikesta muustakin heti kun löydän jostakin kameran akun laturin, en tajuu mihin oon sen voinu jemmata. Joka paikasta oon sitä etsinyt mielestäni mut ei oo tullu ainakaa vielä vastaan. 

Huomenna meinattiin myös käydä pitkästä aikaa syömässä kiinalaisessa raflassa, kirppareilla ja muutenkin kaupoissa vähän pyörimässä ja katsomassa jos vaikka löytys jotain kivoja mekkoja vauvalle. :) 
Kirppareista sen verran, et mä rakastan yli kaiken käydä kirppareilla ja tehdä aivan mahtavia löytöjä sieltä. 
Suosin todella paljon tavaroiden kierrättämistä, meillä ei oo varmaan kotona yhden ainuttakaan uutta huonekalua, ku mun mielestä on paljon fiksumpaa ostaa käytettynä (jos on hyväkuntoista) kuin tuhlata paljon enemmän uuteen samaan tavaraan. Paitsi sänky ollaan ostettu ihan uutena. 

No tämä saa riittää tältä erää, jään odottelemaan että mies tulee kotiin kun lähti hakemaan meille pitsaa pitkästä aikaaa, ja sitten leffa pyörimään :) 

Kiva nousta ens viikolla neuvolan vaa'alle kun nyt tulee mässättyä kunnolla pitsaa. :D 

Tsau! 

2 kommenttia:

  1. Hei minä päivinä ja mihin aikaan tuo avoin päiväkoti on auki, ja sinne saa ilmeisesti vaan mennä? Ite en oo käyny kertaakaan, vaikka on kyllä pitäny.

    Vois käyä siellä joskus poikien kans jos vaan nuo ajat natsais päikkäreitten sun muiden kans. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se on siis auki maanantaina klo 9-15.30, keskiviikkona klo 9-13 ja perjantaina 9-12, kannattaa kyllä ehdottomasti mennä käymään siellä jos vain nuo ajat sopii. :) ja siis sinne ei tarvi ilmottautua ennakkoon, et ovesta vaan sisään ja leikkimään :)

      Poista