Vain elämää, ei sen enempää..

keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Pitkästä aikaa..

Tän blogin kans kävi just niinkuin ajattelinkin, edellinen kirjoitus maaliskuun puolessa välissä ja nyt mennään jo tyylikkäästi huhtikuun loppua kohden. No ehkäpä mä vielä reipastun :) 

No mutta mitä meille nyt kuuluu? 

Jaro on kasvanut kovaa vauhtia ja nyt on vihdoin ja viimein alkanut jopa joitakin sanoja tulemaan, tosin "äiti" sanaa vielä odotellessa ;) 

Masukin viikotkin menee todella pikaista vauhtia, tänään 29+3. Mut mul on sellanen olo et tää ei viihdy kyllä kesään asti masussa kun mulla on tullut jo niin useasti kipeitä supistuksia, onneksi ne on kuiten menneet sitten lepäämällä ohi. 
Tosin yhtenä yönä heräsin supistuksiin ja ne oli todella todella kipeitä, samanlaisia kuin Jaroa synnyttäessä. Sinä yönä tuntui ettei ne mene ollenkaan ohi ja niitä tuli valehtelematta 10 min välein reilun tunnin ajan, silloin mietin että pitäiskö soittaa jo sairaalalle mut ajattelin sitten että en mä sinne turhaan halua lähteä, ja jatkoin unia.
Onneksi viime viikolla oli lääkärineuvolaan aika ja siellä selvisi että ne supistukset eivät ainakaan olleet vaikuttaneet milläänlailla kohdunsuuhun, eli täysin ummessa on :) 


Tänään löysin facen kirpparilta lasten jatkettavan sängyn, hinta 20e. Se oli täysin uudenveroinen ja söpön valkoinen. Tosin Jaroa ei kyllä vielä siihen opeteta nukkumaan kun nukkuu pinnasängyssä vielä niin nätisti eikä yritä kiipeillä edes laitojen yli, mutta ompahan valmiiksi sekin ostettuna että saa pinnasängyn sitten vauvan synnyttyä vauvan käyttöön. 

Mutta nyt kun on vielä rauhallista Jaron päiviunien aikaa, otan omaa aikaa ja lähen sohvalle tee kupposen kanssa täyttämään ristikkoa! 

Meille muuten tulee uus sohva perjantaina, jo on korkee aikakin. 
Kaikille tiedoksi jos ette vielä tienneet niin lapset ja vaalea sohva ei ole hyvä yhdistelmä, joten siksi hankittiin musta divaanisohva, kuvaakin laitan meidän kodista kunhan ensin saa sen uuden sohvan tänne :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti