Vain elämää, ei sen enempää..

maanantai 14. toukokuuta 2012

Äitienpäivä

Viikonloppu tuli ja meni, niin myös äitienpäivä. 
Mulla ei ollu oikeen minkäänlaista fiilistä vietellä äitienpäivää, koska pete vietti koko lauantaipäivän sairaalan päivystyksessä selän takia. Ja sitä sitten sai jännittää että pääseekö pete kotiin vai joutuuko osastolle, mutta onneksi puoli seitsemän aikaan illalla sain peteltä puhelun että hän on kohta kotona. 
No sunnuntaina tehtiin sitten kuitenkin kakku. Mun puolesta sen olisi voinut jättää tekemättäki mutta ajattelin sitten että onhan kuitenkin äitienpäivä vaan kerran vuodessa, niin ja onhan se kivaa vaihtelua Jarollekin touhuta jotakin "normaalista poikkeavaa". 
Tehtiin todella yksinkertainen kakku, Pirkan valmiskakkupohjien väliin lätkästiin hillot ja kermavaahdot ja sitten kivasti yritettiin koristellakin mandariininlohkoilla ja ranskanpastilleilla. Mutta täytyy kyllä myöntää että yllätyin positiivisesti siitä miten hyvältä se kakku maistui, vaikka se olikin koottu valmispohjista :) 




Täällä ilmat kyllä suosi viikonloppuna, aurinko paistoi tosi lämpimästi pilvettömältä taivaalta mutta harmiksemme oli aika kylmä ja navakka tuuli. Siltikin käytiin puistossa pyörähtämässä ja laskemassa muutaman kerran liukumäkeä, mikä onkin Jaron ihan lempipuuhaa :) 


Tosiaan, Peten selkävaivojen seurauksena ootellaan aikaa, vielä tälle viikolle, kirurgin vastaanotolle. 
No mutta onneksi voi ootella kotona ettei osastolla. 
Ja petehän siis sai koko tämän viikon sairaslomaa, mistä oon tosi tyytyväinen, koska saan nyt pitää mieheni kotona koko viikon eikä tarvi murehtia työvuoroja, jotka muuttuu juuri ennen työpäivän loppumista, ylitöiksi. Ja se tarkoittaa sitten sitä että työt loppuu klo 21.00. 

MINUN RAKKAAT <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti