Vain elämää, ei sen enempää..

perjantai 4. toukokuuta 2012

Kirppislöytöjä ja vauvamasua

Viime yö oli yhtä tuskaa, mulla siis supisteli todella kipeesti. 
Supistukset alkoi jo illalla salkkareitten jälkeen ja vähän ennen kun menin nukkumaan niin kävin kuumassa kylvyssä, se helpotti vähäksi aikaa, mutta pian sen jälkeen kun olin mennyt nukkumaan, heräsin. Ne alkoi uudestaan. Pyörin ja kääntyilin ja yritin sovittaa toista tyynyä milloin mihinkin et jos helpottas, mut ei. Niitä tuli 20 minuutin välein, kunnes ne sitten aamulla viiden jälkeen loppuivat. 
Nyt on sit selkä niin kipee et hyvä et liikkumaan pääsen :/ 

Nyt oon tosiaan ollu muutaman päivän kirjottamatta ku en oo yksikertaisesti saanut aikaiseksi kirjoittaa mitään. 
Meil oli keskiviikolle varattu Jarolle se tukkalääkäri aika mut päädyttiin sit siihen et peruttiin se ja leikattiin itse. Ja täytyy kyllä myöntää et alkuun jännitti kyl kauheesti et mitä jos pilataan pojan hiukset mut onneks ei, korvat on tallella ja tukka lyheni, tosin kylläkin leikattiin vain vähän sivuilta ja takaa letti pois :) 
Kävin kaverin kans alkuviikosta kirpparilla, löysin sieltä Jarolle aivan ihanat pillifarkut, hintaa 2,50€, tosin lahkeet oli vielä hieman liian pitkät mut se asia korjaantu kääntämällä niitä lahkeita hieman :) Löytöjä oon myös tehnyt nyt facebookin paikalliselta kirpparilta, uus tv-taso, musta, hintaa 25€ mut hinta on kuulemma vielä neuvoteltavissa ja aateltiin et jos saatas 20€ tingattua se :) mut en tosiaan pidä pahana hintana tuota alkuperäistäkään hintaa ja saadaan kuitenkin kotiinkuljetettuna se viikonlopun aikana mahdollisesti jo :) 
Sitten löysin Jarolle kevättakin, hintaa 3,50€ 
Sit löysin vaihteeksi myös yhdet verhot, mustavalkoset missä on kuvia Manhattanilta ja New Yorkista, niistä mä tykkään tosi paljon, ne löys paikkansa heti makkarin ikkunasta, ja hintaa niille tuli 20€. Kuvia tulossa piakkoin näistäkin löydöistä :) 


Tässä sitten muutamia kuvia


Tässä Jarolla päällään uusi takki :)



Mitä isot edellä niin sitä pienet perässä, vai miten se menikään :D 

Rv 31+2

4 kommenttia: